Activiteit

Galerie Kunst 2001 - Betaalbare Kunst 2023

Op vrijdag, zaterdag, zondag , 13:00 - 16:00 uur

Graag vragen wij uw aandacht voor "Betaalbare Kunst 2023" in het Dorpshuis Badhoevedorp.

Van vrijdag 24 november tot en met zondag 17 december 2023 vindt de jaarlijkse tentoonstelling ''Betaalbare Kunst'' plaats waarin acht kunstenaars hun werk laten zien in verschillende disciplines. De werken zijn zo uitgekozen dat iedere bezoeker zijn of haar hart kan ophalen om iemand of zichzelf te onthalen op een betaalbaar geschenk in allerlei variaties.

De tentoonstelling wordt geopend op zondag 26 november om 16.00 uur.

De populaire expositie "Betaalbare Kunst" in Kunst 2001 is een jaarlijkse terugkerende traditie die bezoekers de kans biedt om misschien nog net voor de feestdagen een mooi en uniek cadeau voor iemand aan te schaffen, of misschien ook voor zichzelf. Betaalbaar maar blijvend waardevol. Kopers mogen tijdens "Betaalbare Kunst" hun aankoop meteen meenemen. Een deel van het verkoopbedrag komt ten goede aan het werk van Kunst 2001, een 100% vrijwilligersorganisatie die kunst laagdrempelig wil maken. Uniek is dat maar liefst acht kunstenaars deelnemen aan deze expositie. Er is dus heel veel te zien, te 'kunst' en te keur.

In de bijgevoegde affiche van deze expositie vindt u nog veel meer details.

Wij heten u van harte welkom tijdens een van de komende 4 weekends, telkens op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 - 16:00 uur. U maakt het ons gemakkelijker als u contant geld meebrengt.

U bent van harte uitgenodigd.

Met vriendelijke groeten, Ton van Rooijen, secretaris

De galerie is geopend op vrijdag t/m zondag van 13.00 - 16.00 uur en daarbuiten op afspraak.

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op vr 24 november 2023. Beëindigd zo 17 december 2023
Illustration
 
Documenten
Deel dit: