Activiteit

NoWay Ride Rally voor het goede doel

zaterdag 1 juli 2023 , 9:30 - 17:00 uur
Illustration

Noway Ride
Voor de derde keer op rij organiseren wij op 1 juli 2023 de Noway Ride. Een uitdagende en vooral leuke rally voor jong en oud. En dat geldt voor zowel de bijrijder als de auto! Want zowel klassieke auto’s, vintage auto’s, cabrio’s, sportwagens als elektrische auto’s zijn welkom. Met als extra categorie dit jaar de motoren!

Rijden voor het goede doel

De dag staat in het teken van plezier, een geweldige rit door een mooie omgeving en natuurlijk het Goede Doel. Dit jaar is ons (goede) doel “het organiseren van een dag naar het pretpark voor de kinderen en families die afhankelijk zijn van de Voedselbank in onze Regio (Zwanenburg Badhoevedorp)”. Helaas blijken daar veel meer families in ons welvarende werkgebied van afhankelijk te zijn, dan menigeen denkt. Meer lezen …

Voor wie bedoeld
De succesvolle edities in 2021 en 2022 hebben bewezen dat er in Badhoevedorp, Zwanenburg en omgeving behoefte is aan een gezellige rally, die tevens een goed doel in onze regio steunt. Het werd zelfs zo gewaardeerd, dat wij het programma hebben uitgebreid. Zodat iedereen weer een topdag kan beleven.

De rally is bedoeld voor iedereen die in het bezit is van een sport GT-auto, een klassieker, een bijzondere of speciale auto, een cabrio of een elektrische auto.

Er is een sportklasse, voor de geoefende kaartlezer en rallyrijder, met een lastige route, die om de punten draait. Daarbij zijn de nodige ‘instinkertjes’ ingebouwd. Een leuke uitdaging voor de geoefende rijder.

Maar er is dit jaar ook een toerklasse, die op eenvoudiger wijze met een makkelijker kaartlees systeem de mooie weggetjes opzoekt, zodat de navigator ook nog een beetje kan meegenieten. Zie het als een professionele puzzelrit.

Extra bij deze editie is de motorklasse, speciaal voor de motorrijders onder ons. Op eenvoudige wijze – met behulp van navigatie – volgen ze een alternatieve route, vergelijkbaar met de toerklasse.

De route
Voor het uitzetten van de rally route heeft de organisatie één van de bekendste rally organisatoren van het land, Frans van der Vliet bereid gevonden. Frans, inwoner van Badhoevedorp zorgt elk jaar voor een mooie route en om gedurende de dag de sfeer er goed in te houden is er tussendoor voldoende gelegenheid om samen een hapje en een drankje te doen, maar vooral ook tijdens het rijden te genieten van de omgeving.

Deelnemen
Inschrijven kan vanaf nu via het inschrijfformulier op de site. De kosten bedragen € 295,– per equipe (twee personen) en daar zit onder meer de koffie, een lunch, een goody bag”, rallybenodigdheden, toegang tot een app, een lopend buffet en een afsluitend feest met DJ en band bij inbegrepen. En uiteraard ondersteunt u door uw deelname ook het goede doel.

Meer info: https://nowayride.nl/

Locatie
Grand cafe Hans Zeemanlaan 1 Badhoevedorp
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: