Activiteit

Geluk meditatie

zondag 7 mei 2023 , 13:00 - 17:00 uur
Illustration

“Elke minuut dat je boos bent kost je zestig seconde geluk “ (Ralph W. Emerson)

Wat een mooie quote! En deze sluit naadloos aan op de geluk-meditatiemiddag die ik op zondag 7 mei in het Park Plaza Hotel in Lijnden zal verzorgen. We komen met een groep van maximaal 30 personen bij elkaar voor een stukje kennisdeling en vooral om ons onder te dompelen in de energie van geluk. Jij bent van harte welkom om mee te doen! Klik op onderstaande link voor meer informatie en om een plekje te reserveren voor deze bijzondere meditatie middag. 

https://www.thedaydreamcompany.com/geluksmeditatie.html

 

Locatie
Park Plaza Hotel, Lijnden
Kosten toelichting
Er is een standaard toegangsprijs van 30 euro voor deze uitgebreide middag. Na afloop mag je ervoor kiezen om dit bedrag verder aan te vullen met wat jij het waard vond.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
Omschrijving doelgroep 
Deze middag is voor iedereen die wil leren hoe je zelf, altijd kunt kiezen voor wat je wél wilt toelaten in jouw leven. We delen een stuk kennis over hoe het (onder-)bewustzijn werkt, hoe energie werkt en we gaan in een begeleide meditatie deze energie ervaren. Deze middag is voor iedereen toegankelijk, we gaan niets ingewikkelds doen. Je mag heerlijk op jouw stoel zitten en ontvangen!
Documenten
maximum aantal deelnemers
30
Deel dit: