Activiteit

Cursus Ontwerp zelf je tuin

zaterdag 21 januari 2023 , 9:30 - 12:30 uur
Illustration

Ook het nieuwe jaar goed starten? Schrijf je dan in voor onze cursus Ontwerp zelf je tuin! We starten op zaterdag 21 januari met een nieuwe cursus. In 3 ochtenden leer je zelf je tuin ontwerpen. Door middel van inspirerende voorbeelden geven we je de handvatten en 'tips and tricks' om met je eigen tuin aan de slag te gaan.

Je start met het in kaart brengen van je tuin, welke grondsoort heb ik, hoe zit het met zon en schaduw, wat is de vochttoestand van de bodem? Deze elementen bepalen welke planten wel en niet goed zullen groeien en geven ook richting aan de indeling van je tuin. 

We laten veel inspirerende voorbeelden zien, en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met schetsen en ontwerpen. Ervaring hierin is niet nodig!

We gaan dieper in op de 'ontwerptools' die je als ontwerper kunt inzetten. Hoe kun je een tuin bijvoorbeeld groter, breder of dieper laten lijken? Hoe werkt kleur in de tuin? En natuurlijk besteden we ook aandacht aan ecologie, biodiversiteit en waterhuishouding. Dus wil jij komende zomer genieten van je nieuwe tuin? Schrijf je dan snel in en doe mee met onze cursus. 

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website of stuur een mail.

 

Locatie
ABC Architectuurcentrum Haarlem
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: