Activiteit

Zondagmiddagpodium - Raromski met een uitbundige Balkan Gipsy Night

zondag 3 oktober 2021 , 14:00 uur

Raromski telt vier topmuzikanten. Centraal staat de virtuoze zangeres Sandra Tadic met haar warme stem vol gipsyvuur. Ze wordt begeleid door Jan Rademaker - accordeon en midi, René Gosse - percussie en Martin Grozdanoski - klarinet. Samen staan zij garant voor een sfeervol concert met verhalende liederen, melancholische klanken en opzwepende dansritmes.

In Badhoevedorp trakteert Raromski u op swingende dans- en luistermuziek uit de Balkan. De zwoele beats en opzwepende ritmes zullen u uitnodigen om te dansen en te springen. U gaat genieten van traditionele verhalen over de liefde en het leven, vol emotie en euforie. Het wordt een uitbundige Balkan Gipsy Night (of eigenlijk middag) met swingende dans- en luistermuziek van de Balkan vol honingzoete liedjes, zwoele beats en stampende ritmes. Een groot bruisend feest en een ervaring om nooit te vergeten.

De muzikanten geven een hedendaagse interpretatie van het populaire Balkan- en Romanrepertoire. Zij beheersen de traditionele manier van spelen en voegen daarbij hun brede muzikale ervaring, waardoor een eigen sound ontstaat.

Zin in een lekker Balkanfeestje? U bent zondag 3 oktober welkom in het dorpshuis Badhoevedorp.

Let op! Kaartjes kopen kan alleen door te reserveren.
In verband met mogelijke coronamaatregelen kunt u dit seizoen uitsluitend kaartjes kopen door vooraf te reserveren, dus niet aan de zaal. Wilt u reserveren? Stuur dan vóór vrijdagmorgen 9.00 uur voorafgaand aan het optreden een email naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl of bel op deze vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur naar Meerwaarde op 023 5698873. U kunt op deze manier ook reserveren voor de RegioRijder.

Bij het reserveren vragen wij u om uw emailadres achter te laten. We nemen dan contact met u op als er speciale coronamaatregelen gelden of als de voorstelling niet doorgaat. Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur opgehaald te worden. Dit geldt niet voor bezoekers, die met de RegioRijder komen.

Een kaartje kost € 5,00 p.p. incl. een kopje koffie of thee.

 

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: