Activiteit

Presentatie: Windows door de jaren heen_deel 1

dinsdag 8 september 2020 , 13:30 - 15:30 uur

De vrijwilligers van de interessegroep HCC!seniorenacademie willen senioren bij startersproblemen helpen met gerichte informatie en trainingen. Ook degenen die al enigszins vertrouwd zijn met automatisering kunnen worden geholpen hun kennis uit te breiden.

Bijna iedere 2e dinsdag van de maand geven de vrijwilligers een presentatie over een digitaal onderwerp.
I.v.m. de Corona pandemie worden de activiteiten hoofdzakelijk online gepresenteerd.

Met ingang van 8 september gaan wij onze presentaties in het het Dorpshuis hervatten. Echter i.v.m. Corona in aangepaste vorm. Zo is het aantal deelnemers beperkt en dienen zij zich vooraf via de HCC aan te melden. Om dit te kunnen doen, dient men lid te zijn de HCC. De onderwerpen zullen per maand bekend gemaakt worden.

De bijeenkomsten zijn van 13.30 - 15.30 uur.

Voor de maand september is het onderwerp: Windows door de jaren heen deel 1.

 In 2015 kwam Microsoft met de aankondiging van een nieuwe Windows versie. Niet na Windows 8.1 een Windows 9! Neen, het zou Windows 10 worden! Ook de filosofie zou anders zijn. Het zou een zogenaamde “SaaS - Software as a Service” (Software als een Dienstverlening) worden.


Na aanschaf (te betalen -- hoewel er een gratis upgrade mogelijkheid was voor Windows 7 en Windows 8.1 gebruikers) komt er geen nieuwere Windows meer. Het blijft Windows 10. Wel komt er halfjaarlijks een update die nieuwe functies en correcties bevat en die gratis is voor alle Windows 10 gebruikers.

Voor meer informatie of lidmaatschap kunt u contact opnemen via de website of een email sturen aan de heer Adriaan Stut.

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
I.v.m. Covid-19 alleen toegankelijk voor leden van de HCC en na vooraf inschrijven via de HCC-site (mede in verband met een max aantal deelnemers).
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: