Activiteit

Zondagmiddagpodium - Voortschrijdend inzicht

vrijdag 6 maart 2020 , 14:00 uur

‘Voortschrijdend inzicht’ van presentator & theatermaker Marc de Hond. Zondagmiddag 5 april om 14.00 uur in het dorpshuis Badhoevedorp.

Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg. Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering. Hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Voortschrijdend inzicht’ legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering. Het is inspirerend, inzichtelijk en optimistisch voor iedereen die eindelijk de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken. Een bijzondere middag en wellicht gaat u naar huis met nieuwe inzichten.

Kaartverkoop en informatie
De entreeprijs bedraagt € 5,00 en is inclusief een kopje koffie of thee.
Alle voorstellingen beginnen om 14.00 uur. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar aan de zaal vanaf 13.30 uur. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk door vrijdags vóór 9.00 uur een e-mail te sturen naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl. Of u belt op vrijdags tussen 9.30 en 11.30 uur naar MeerWaarde op 023-569 8873.
Ook kunt u op dat tijdstip om meer informatie vragen.
Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur afgehaald te worden.
Dit geldt niet voor bezoekers die met de RegioRijder komen.

Bent u enthousiast over het Zondagmiddagpodium?
Vertel het dan aan anderen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, immers. Alle senioren zijn welkom bij het
Zondagmiddagpodium dit voorjaar in de Haarlemmermeerse dorpen.
Veel kijk- en luisterplezier!

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: