Activiteit

Stunt Sale bij Jaspers!

woensdag 5 februari 2020 , 9:00 - 0:00 uur

 

Woensdag 5 februari start bij Boekhandel Jaspers de stunt sale! Vele tientallen boeken met een al lage opruimingsprijs, waar nog eens 50% korting over heen gaat. De genres lopen uit een van kookboeken, kinderboeken, historische boeken, fotoboeken, informatieve kinderboeken, prentenboeken en nog veel meer.

Voor scholen en kinderdagverblijven heel leuk is bijvoorbeeld een serie kartonboekjes van Marianne Busser en Ron Schroder over beroepen. In deze serie zijn er onder andere ‘Het doktertje’, ‘Het politiemannetje’, ‘Het brandweermannetje’ en ‘De juf’ verkrijgbaar. Deze boekjes zijn tijdens de Stunt Sale geen € 7,99 maar € 3,99 per deeltje. En 4 plus 1 gratis! Voor kinderen is er ook een schitterend boek bij over de geschiedenis van de luchtvaart. Daarbij zit een bouwpakket waarmee je je eigen 3-demensionale vliegtuig van 42 cm lang kunt maken. Dit boek kost nu geen € 17,95 maar € 8,95.

Voor volwassenen zijn er ook heel veel super aanbiedingen. Bijvoorbeeld de fotobiografie over Baracak Obama. Daarvoor betaal je tijdens de stuntsale maar € 5,99. Of het beste van de wijnalmanak. Een selectie topwijnen, landen, streken, druiven en wijnmakers die al meer dan 20 jaar favoriet zijn, voor maar € 4,95 in plaats van € 9,95. En de kookboeken ‘Simpelweg lekker Chinese keuken’ en ‘Mediterane keuken’ van € 5,99 voor € 2,99. Dit zijn maar enkele voorbeelden uit het grote aanbod aan super koopjes bij Boekhandel Jaspers. Kom lekker snuffelen en sla je slag vanaf woensdag 5 februari. 

Locatie
Boekhandel Jaspers
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: