Activiteit

Gezellige karaokeshow!

zondag 26 januari 2020 , 14:00 uur

Op zondag 26 januari kunnen senioren (65+) in de Haarlemmermeer weer genieten van het Zondagmiddagpodium Haarlemmermeer. Dit keer zijn ze welkom voor een gezellige karaokeshow in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg. De voorstelling begint om 14.00 uur.

 

De karaokeshow vindt plaats onder de enthousiaste leiding van Theo Elstgeest. Muziek is zijn grote passie en hij kan vele instrumenten bespelen, zoals gitaar, piano en kerkorgel. Theo is een allround musicus, die vele muziekstijlen aankan. Zijn repertoire bestaat uit vele bekende meezingers van vroeger en nu.

 

Zelf de liedjes kiezen.

Welke liedjes er tijdens de karaokeshow gezongen worden, bepaalt u als bezoeker. U kunt een nummer kiezen, waarvan de tekst op een groot scherm verschijnt. Zo kunt u als soloartiest of in een duo of trio het lied zingen. Liever samen met de hele zaal samen zingen? Dat kan natuurlijk ook. Waar het om gaat, is dat u samen een gezellige middag beleeft. Bedenk dus alvast naar welke muziek uw voorkeur uitgaat en vul deze zondagmiddag samen zingend in.

 

Kaartverkoop en informatie.

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Ook voor meer informatie kunt u op dit tijdstip terecht.

Locatie
Dorpshuis
Kosten toelichting
€5,-
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Illustration
 
Deel dit: