Activiteit

Top2000dienst in de Pelgrimskerk in Badhoevedorp

zondag 29 december 2019 , 15:00 - 16:00 uur

Op zondag 29 december om 15.00 uur wordt er in de Pelgrimskerk aan de Havikstraat in Badhoevedorp een Top2000 kerkdienst gehouden. Jong en oud hebben meegedaan aan het kiezen van de nummers die voor deze dienst gekozen zijn. De nummers worden uitgevoerd door Ithaka, de huisband van de Keizersgrachtkerk. Op dezelfde dag wordt deze dienst ook gehouden in de Keizerskrachtkerk en in De Ark, beide in Amsterdam.

Ds. Martijn van Leerdam, voorganger in deze dienst,: “Het is mooi om aan het einde van het jaar met elkaar stil te staan bij de bijzondere overgang van oud naar nieuw en dat te doen met nummers uit de Top2000 die veel mensen deze dagen luisteren. Als thema hebben we ‘Naar het licht’ gekozen.  In de donkere dagen is dit thema wat veel mensen altijd al bezighoudt extra toepasselijk.”

De nummers die gespeeld worden zijn gekozen na het stemmen van gemeenteleden uit de verschillende kerken en zijn van allerlei stijlen. Uit de bijbel lezen we het bekende verhaal over het eerste licht uit Genesis en lezen we uit Openbaringen.

Wees allen van harte welkom!

 

Locatie
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: