Activiteit

Hetty Kleinloog signeert haar Volle trilogie

zaterdag 21 december 2019 , 10:00 - 12:00 uur

Zaterdag 21 december bezoekt Hetty Kleinloog Boekhandel Jaspers om haar boeken te signeren. Hetty Kleinloog is auteur, tekstdichter, scenario- en toneelschrijver. Ze schrijft onder andere voor muziektheatervoorstellingen en televisieseries als ONM, SpangaS, De Spa en De Kameleon. Haar debuutroman Volle bloei werd zeer enthousiast ontvangen en de filmrechten zijn aangekocht door Endemol. Veel fans van de boeken van Hendrik Groen smullen van de Volle trilogie. Al is het vaak net even pittiger dan de boeken van Hendrik Groen. Jan Agterhof van Boekhandel Jaspers noemt Volle bloei een boek waar je vrolijk van wordt. ‘Goed beschreven karakters, vermakelijk en wat spanning. Heerlijke Amsterdamse humor. Kortom alles wat je wilt als lezer!’.

Het tweede deel van de reeks is kort geleden verschenen en is getiteld Volle kracht. In Volle kracht trekken Anneke, Wanda, Lies en Greetje de stoute schoenen aan en vertrekken ze uit hun vertrouwde Amsterdam om de as van hun overleden vriendin naar haar verloren tweelingzuster te brengen. Het enige aanknopingspunt wat ze van deze Nel hebben is een ansichtkaart uit 1967 met een adres in Vancouver.
In hun zoektocht naar Nel en de beste uitstrooiplek voor hun geliefde vriendin, beleven ze spannende avonturen en ontmoeten ze bijzondere mensen. Zo maken ze tijdens een spectaculaire boottocht kennis met orka’s, dolfijnen en walvissen, stuitten ze op Native Canadians, die hen wijze inzichten over ouder worden geven, en belanden ze in een dorp met 28 inwoners, waar neonazi’s op het punt staan hun nationale hoofdkwartier te vestigen.Ondertussen raken ze geïntrigeerd door het levensverhaal van Canada’s meest gevierde kunstschilder Tom Thomson en proberen ze het raadsel rond diens mysterieuze dood op te lossen.

Hetty Kleinloog signeert haar boeken van 10.00 tot 12.00 uur bij Boekhandel Jaspers. Zo wordt uw kerstcadeau nog net even persoonlijker!

Locatie
Boekhandel Jaspers
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: