Activiteit

Rommelmarkt Molen van Sloten

za 23 nov 2019 - zo 24 nov 2019 , 12:00 - 17:00 uur

Snuffel lekker rond naar de leukste hebbedingen tijdens de allerleukste rommelmarkt van Amsterdam!

Wanneer? Zaterdag 23 & zondag 24 november 2019 van 12.00u tot 17.00u

Waar? Tuinzaal Molen van Sloten, Akersluis 10 in Amsterdam 

Voor Sinterklazen en Kerstmannen vallen vele aantrekkelijke koopjes te halen. Dankzij goede gevers biedt de molen nieuwe en vrijwel nieuwe artikelen aan, waaronder speelgoed, boeken, diverse elektrische apparaten, van citruspers tot magnetron, woningdecoratie, een antieke kinderwagen, sieraden en accessoires. En natuurlijk zijn er voor deze tijd van het jaar veel leuke kerstdecoraties.

Extra leuk voor jong & oud is dat tijdens de rommelmarkt twee hoogbejaarde heren op bezoek komen! Zaterdagmiddag rond 16.00h komt Sint met zijn Pieten naar de molen en zullen de Pieten hun kunsten vertonen; zij gaan aan touwen abseilen vanaf de stelling van de molen. Zondagmiddag loopt de beroemde schilder Rembrandt in zijn mooiste pak rond in de molen. Om 14.00h geeft hij een rondleiding, waarbij hij aan de hand van allerlei voorwerpen die hij in de molen tegenkomt vertelt over zijn leven en werk.

Iedere bezoeker aan de rommelmarkt die aantoont ten minste twee artikelen te hebben gekocht kan voor de prijs van een kinderkaartje (€ 3,-) een rondleiding door de molen meemaken. Kinderen mogen dan gratis mee. Voor de Rembrandtrondleiding door een ervaren Rembrandtkenner moet wel de normale prijs van € 12,50 betaald worden; hierbij is inbegrepen een kopje koffie of thee en een fraai fotoboekje.

De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de molen.

 

Locatie
Gratis parkeren en goed bereikbaar met openbaar vervoer
Kosten toelichting
De opbrengst van de rommelmarkt gaat naar het onderhoud van de molen.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op za 23 november 2019. Beëindigd zo 24 november 2019
Illustration
 
Deel dit: