Activiteit

KORENMIDDAG (benefietconcert)

zondag 3 november 2019 , 14:30 - 16:00 uur

Het eerste optreden van het in maart 2019 opgerichte koor Sloten vol Noten staat voor de deur!

Onder leiding van dirigent Marcello Zempt is de afgelopen maanden hard gerepeteerd met een programma van popliederen. Nu popelen de koorleden om deze liederen ten gehore te brengen. Dit gaat gebeuren tijdens een benefietconcert op zondag 3 november van 14.30 tot 16.00 uur (zaal open van 14.00 tot 17.00 uur), in samenwerking met onder andere, Cantus Habitatuit het Centrum van Amsterdam en B-Choir uit Badhoevedorp.

De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan het Groot Onderhoud Fonds van de molen. De toegangsprijs is € 2,50 per persoon en voor (groene stip) stadspashouders gratis.

Wie nog nooit de molen van binnen heeft gezien heeft nu de kans om speciaal ter gelegenheid van deze middag, voor slechts € 2,50 ipv € 8,50 de molen te bezichtigen (vóór aanvang van de voorstelling, in de pauze of daarna). Alle entreetickets zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa. 

De entree tot het naast de molen gelegen Kuiperijmuseum is deze middag gratis voor alle bezoekers van de voorstelling. Voor versnaperingen zijn consumptiebonnen verkrijgbaar ad € 2,50.

Locatie
Gratis parkeren en goed bereikbaar met openbaar vervoer
Kosten
Met korting
Illustration
 
Deel dit: