Activiteit

βœ‚ Hobby club: wol, vilt, stof, klei, kaars, verf, lint en draad πŸ§‘πŸΌπŸ‘¨πŸ½β€πŸ¦°πŸ‘©πŸΌβ€πŸ¦³

woensdag 11 september 2019 , 19:30 - 22:30 uur

Graag willen we jullie vertellen over onze nieuwe hobbyclub: Hobby@Home. 

Pien en ik zijn al ons hele leven enthousiaste fröbelaars en zijn dol op alles wat je kan maken met wol, vilt, stof, klei, kaars, verf, lint en draad. We pinteresten wat af en hebben stapels hobbyboeken en -tijdschriften. Ook gaan we graag naar workshops en cursussen om nieuwe technieken te leren. 

Nu lijkt het ons leuk om 1 keer per maand een hobbyavond te houden bij Melanie in haar yogastudio. We willen dan elke keer een leuk project maken wat we in 1 avond af kunnen krijgen. In het begin willen we zelf een workshop geven en later willen we kijken of we zo af en toe een hobbyjuf kunnen uitnodigen die ons weer eens wat nieuws leert. Als we met een groepje zijn, is dat vaak best goed te realiseren. 

De kosten houden we heel erg laag, als je meedoet betaal je 3 euro voor het gebruik van de ruimte (inclusief een kopje thee en wat lekkers) plus de materiaalkosten (per project te bepalen). Mochten we iemand inhuren voor een workshop zijn de kosten uiteraard wat hoger. 

We hebben tot eind dit jaar 4 avonden ingepland voor Hobby@home: 

Woensdag 11 september            Herfst

Woensdag 9 oktober                    Halloween

Woensdag 13 november             Sinterklaas

Vrijdag 6 december                      Kerst

De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 22:30 uur

Locatie: Keesomstraat 20 in Badhoevedorp

Je hoeft uiteraard niet elke keer mee te doen. Het zal soms niet uitkomen of soms bevalt het project je niet zo. Wat wij hopen is dat we genoeg deelnemers vinden die regelmatig willen komen om zo samen te kunnen hobbyen, van elkaar te leren en af en toe iemand te laten komen om iets nieuws te doen.

En wat gaan we dan precies maken? De thema’s zijn al wel bekend: herfst, halloween, sinterklaas en kerst. Maar alleen voor 11 september hebben we al definitief een project uitgezocht: een wol vilten appeltje en een wol vilten peertje gevuld met een lekkere potpourri om ergens in huis op te hangen of gevuld om als speldenkussen te gebruiken. (zie foto) 

De kosten voor dit project zijn 3 euro voor het gebruik van de faciliteiten + 7 euro voor de materialen, maakt 10 euro per persoon.

Vind je het leuk om mee te doen? Laat het ons uiterlijk 4 september weten via whatsapp of e-mail. We sturen je dan een tikkie voor de kosten zodat wij het materiaal voor jullie in kunnen kopen.

We kunnen in totaal 8 personen kwijt,  dus mocht je meer mensen kennen die interesse zouden kunnen hebben (ook als het voor ons onbekenden zijn), ze zijn van harte welkom en we sturen ze ook graag onze nieuwsbrieven. Dus neem je vriend(in)en mee of geef ze op voor onze nieuwsbrief!

Hartelijke groeten,

Pien en Mel

Hobby@Home

melanie.taal@gmail.com             06-55 10 83 76

Locatie
Yogastudio bij Melanie Keesomstraat 20 Badhoevedorp
Kosten toelichting
10 euro per persoon
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: