Activiteit

Rondleiding Tentoonstelling Haarlemmermeer: "Van water, land en lucht".

Op woensdag , 13:30 - 15:00 uur

Wil je meer weten over de Tentoonstelling Haarlemmermeer: van water, land en lucht? Meld je dan aan voor een van de rondleidingen die het Podium voor Architectuur en Schiphol de komende woensdagen samen met gemeente Haarlemmermeer organiseren. 

We verzamelen in de centrale hal van het Raadhuis en maken samen een bijzondere tijdreis die ons meevoert door historie, heden en toekomst van onze nieuwe gemeente. We leiden je rond door de expositie die bestaat uit verschillende onderdelen. We ontmoeten de visionairs uit het verleden en dromen met anderen over de toekomst van dit mooie gebied. 

We vieren ook de nieuwe gemeente Haarlemmermeer. In een buitententoonstelling exposeert Podium voor Architectuur de veelzijdigheid van de nieuwe gemeente. Op de route tussen Raadhuis en station wordt het verhaal van de kernen en buurtschappen verteld. Burgemeesters tonen hun gezicht in de passage van Het Cultuurgebouw. Op het Raadhuisplein bewonderen we foto’s uit “Werklust”, het bekende Haarlemmermeerse project van Theo Baart. De dynamiek van onze bijzondere polder wordt hier in beeld gevangen. 

Data rondleidingen
Woensdag 27 februari (verleden/toekomst in Raadhuis)
Woensdag 6 maart (verleden/toekomst in Raadhuis)
Woensdag 13 maart (verleden/toekomst in Cultuurgebouw)
Woensdag 20 maart (verleden/toekomst in Cultuurgebouw)

Programma
13:30 – 13:35 Inloop, verzamelen in centrale hal van het Raadhuis
13:35 – 13:50 Verleden
13:50 – 14:00 Werklust van Theo Baart
14:00 – 14:20 Route
14:20 – 15:00 Toekomstscenario’s

Aanmelden
Ga je mee? Je kunt je aanmelden door te mailen naar I.Suarez@haarlemmermeer.nl o.v.v. Rondleiding en de datum van de rondleiding.

Locatie
Vanaf 13 maart is een deel van de tentoonstelling in het Cultuurgebouw, Raadhuisplein 3a Hoofddorp
Kosten
Gratis
start / einde
Gestart op wo 6 maart 2019. Beëindigd wo 20 maart 2019
Illustration
 
Deel dit: