Activiteit

Event wegwijs bij kanker 22 maart 2020

vrijdag 6 maart 2020 , 10:00 - 16:00 uur

Grote informatiemarkt over kanker in het Dorpshuis Badhoevedorp

 

Zaterdag 22 maart 2020 organiseert Inloophuis Esperanza in het Dorpshuis Badhoevedorp van 10.00 tot 16.00 uur een grote informatiemarkt over kanker. Bezoekers kunnen bij de aanwezige stands voorlichting krijgen over allerlei praktische zaken waar een kankerpatiënt mee te maken kan krijgen en die het omgaan met de ziekte kunnen verlichten.

 

Gepresenteerd wordt onder meer welke hulpmiddelen (protheses, pruiken enz.) er bestaan én nog meer mogelijk zijn. Daarnaast is er aandacht voor de persoonlijke verzorging met betrekking tot eventuele fysieke gevolgen van kanker: wat kan een diëtist (voeding), tandarts (mondhygiëne) of fysiotherapeut (lymfoedeem) voor je betekenen om mogelijke bijwerkingen het hoofd te bieden. Dit is slechts een greep uit wat de markt te bieden heeft.

 

De informatiemarkt is bedoeld voor alle belangstellenden: zij die zelf of in directe omgeving door kanker getroffen zijn, maar ook voor degenen die meer willen weten over de omgang met kanker in het dagelijks leven. Iedereen is van harte welkom!


 

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: