Activiteit

Top2000muziek in de Pelgrimskerk in Badhoevedorp

zondag 30 december 2018 , 15:00 - 16:00 uur

Op zondag 30 december om 15.00 uur wordt er in de Pelgrimskerk aan de Havikstraat een Top2000 kerkdienst gehouden. Jong en oud hebben meegedaan aan het kiezen van de nummers die voor deze dienst gekozen zijn. De nummers worden uitgevoerd door Ithaka, de huisband van de Keizersgrachtkerk.

Ds. Martijn van Leerdam, predikant uit Osdorp-Sloten: “Het is mooi om aan het einde van het jaar met elkaar stil te staan bij de bijzondere overgang van oud naar nieuw en dat te doen met nummers uit de Top2000 die veel mensen deze dagen luisteren. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen en boodschappen over liefde, troost en vertrouwen of een boodschap die je bewust maakt van het hier en nu. Uit de bijbel lezen we over de boodschap uit Prediker over vreugde putten uit het leven.”

Tijdens de dienst wordt een collecte gehouden voor Kerk in Actie en voor de onkosten van de dienst. Wees allen van harte welkom!

 

Locatie
Pelgrimskerk Badhoevedorp-Lijnden
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: