Activiteit

Kom gratis proeven tijdens onze proeverij

dinsdag 10 april 2018 , 17:00 - 19:00 uur

Graag nodigen wij u uit voor een inspirerende en informatieve bijeenkomst waarin we u laten kennismaken met ons actuele aanbod aan trainingen.

Wij vinden het belangrijk om u als inwoner van Badhoevedorp goed te informeren over alles wat wij ontwikkelen aan trainingen. In de huidige GGZ met oplopende wachtlijsten, beperkte budgetten en drempels voor verzekerde zorg bieden wij succesvolle alternatieven. We hebben inmiddels een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod aan trainingen.

Voor wie doen we dit?
Voor mensen met beginnende, lichte of hardnekkige psychische klachten. Onze trainingen helpen bij het verminderen van deze klachten en het versterken van de omgang met de wisselvalligheden van het leven
en relaties met anderen.  Het accent ligt op verdraagzaamheid, acceptatie, veerkracht en een beter zelfgevoel.

We werken met groepen en kunnen daardoor de trainingen betaalbaar houden. Ook biedt lotgenotencontact de mogelijkheid tot herkenning en nieuwe leerervaringen.
Natuurlijk maken we goede afspraken over vertrouwelijkheid en privacy. De trainers zijn goed opgeleid, thuis in het onderwerp van de training en toegewijd. Hun psychologische achtergrond geeft meerwaarde aan de training.
En misschien wel het allergrootste pluspunt is dat u de kans heeft om verworven inzichten meteen in de praktijk te brengen door oefening.

U kunt deze middag zelf ervaren wat u aan onze trainingen kunt hebben. We geven korte presentaties en gaan ook samen aan de slag.

Wanneer?
Op dinsdag 10 april vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur. We zorgen dat er op culinair gebied ook genoeg te proeven valt!  We hopen op uw komst en horen graag van u of wij op u kunnen rekenen.

Vragen?
Bel (020-3582923) of mail info@debosgroep.nl

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: