Activiteit

Kerst Expositie Galerie Kunst 2001

wo 20 dec 2017 - zo 7 jan 2018 , 11:00 uur

Verre reizen als bron inspiratie

Marjolein van Geldern en Ellie Geleijnse exposeren hun werk van woensdag 20 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 in Galerie Kunst 2001. De Galerie heeft geen openstelling in deze feestdagenperiode maar de foto’s van Marjolein en de schilderijen van Ellie zijn te zien als het Dorpshuis Badhoevedorp geopend is.

Fotograferen zit bij Marjolein van Geldern in de familie. Haar moeder en broer hebben haar geïnspireerd om te gaan fotograferen. Onder leiding van een vakfotograaf maakte zij diverse fotografie-excursies met zeer diverse onderwerpen, zoals het strand in Katwijk en de keien in een Zwitserse beek. Ook een fascinerende reis naar Peking heeft haar dierbare foto's opgeleverd. Van de fotografie is zij enkele jaren geleden overgestapt naar de schilderkunst, met een specialisatie in stillevens, maar nu verdiept zij zich in het schilderen van landschappen. Marjolein van Geldern woont in Badhoevedorp.

Ellie Geleijnse is al van kinds af aan bezig met tekenen en creatieve activiteiten, het zit haar in het bloed. 10 jaar geleden begon zij met schilderen tijdens een periode waarin zij getroffen werd door leukemie. Het schilderen heeft haar door deze moeilijke periode heen geholpen. Verre reizen, het ontmoeten van verschillende typen mensen zijn daarna voor haar grote inspiratiebronnen geworden. Zij werkt met veel enthousiasme en veelzijdigheid en maakt gebruik van verschillende materialen. Zij maakt ontwerpen en tekeningen die op textiel gedrukt worden, toeristische designs voor onder meer t-shirts, die o.a. verkocht worden op Schiphol en in de Keukenhof.

Er zijn tijdens het kerstreces geen gastvrouwen/heren aanwezig. De Galerie is dus niet 'open' maar de expositie is door het glas te bewonderen tijdens alle openingsuren van en activiteiten in het Dorpshuis (zie de website van het Dorpshuis). Bezoek op afspraak is eventueel mogelijk. Het geëxposeerde werk is te koop via: secretariaat@galeriekunst2001.nl of 020 6596693 (voicemail inspreken).

De volgende expositie na het reces met openstelling van Galerie Kunst 2001 begint 12 januari en duurt tot 18 februari.

Meer informatie is te vinden op de website: www.galeriekunst2001.nl

 

 

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op wo 20 december 2017. Beëindigd zo 7 januari 2018
Illustration
 
Deel dit: