Activiteit

Informatiemarkt Hallo Badhoevedorp

donderdag 30 maart 2017 , 15:00 - 19:00 uur

De Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp lanceert op 30 maart 2017 het online platform voor bewoners en ondernemers in Badhoevedorp, Lijnden en Nieuwemeer

www.hallobadhoevedorp.nl

Hier is te zien wat er allemaal te doen is in het dorp. Het aanbod aan activiteiten op de verschillende locaties komt hier op te staan en natuurlijk ook initiatieven en wensen van dorpsgenoten om het dorp mooier en leefbaarder te maken.  Ook organisaties en professionals kunnen hun aanbod en diensten hier zichtbaar maken: een digitale sociale kaart dus.  Deze site is nu in ontwikkeling.

Het dorpshuis Badhoevedorp is een belangrijke locatie voor het dorp en jullie activiteit of aanwezigheid in het dorpshuis staat dan ook al vermeld op HalloBadhoevedorp (of verschijnt binnenkort).

De activiteitenkalender voor het dorpshuis Badhoevedorp wordt bijgehouden door Gonnie Pouw, vrijwilliger activiteitenkalender van Maatvast (gonnie.pouw@maatvast.nl), aanwezig op dinsdag- en donderdagochtend. Zij zorgt dat jullie activiteiten in het dorpshuis op de kalender en in de Nieuwsbrief komen te staan.

We nodigen jullie uit om op www.hallobadhoevedorp.nl onder het kopje ‘personen’ zelf een account aan te maken (dat gaat heel eenvoudig). Daarna koppelt Gonnie je als contactpersoon aan jouw organisatie. Alleen met een persoonlijk account kun je het aanbod van jouw organisatie goed zichtbaar  maken voor je dorpsgenoten. De verantwoordelijkheid voor uitbreiden en wijzigen van de gegevens ligt daarna bij jullie. Dat geldt ook voor activiteiten van jullie organisatie op andere locaties dan het Dorpshuis.

Voor vragen en hulp kun je een email sturen naar Gonnie Pouw (gonnie.pouw@maatvast.nl) of Team HalloBadhoevedorp (info@hallobadhoevedorp.nl). Binnenkort staan er workshops op de kalender van HalloBadhoevedorp om geïnteresseerden wegwijs te maken.

30 maart 2017 gaat HalloBadhoevedorp officieel de lucht in!

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten
Gratis
Deel dit: