Bericht

Save the Date voor de 4e Editie van de NoWay Ride 2024!

Geplaatst op 3 maart 2024, 11:20 uur
Illustration

Beste autoliefhebbers, 


Na drie onvergetelijke edities zijn we verheugd aan te kondigen dat de 4e NoWay Ride op zaterdag 6 juli 2024 zal plaatsvinden! 🚗💨 

Met trots presenteren we een dag vol avontuur, gezelligheid en natuurlijk prachtige auto's, allemaal ten behoeve van het goede doel in onze regio. Frans van der Vliet heeft wederom de taak op zich genomen om een adembenemende en hele leuke route uit te zetten door pitoreske dorpen en steden in onze omgeving. 

Of je nu een doorgewinterde rallyrijder bent of gewoon wilt genieten van een schilderachtige rit, er is voor elk wat wils! Kies uit onze sportklasse voor de ervaren navigator, onze toerklasse voor een meer ontspannen rit, of onze gloednieuwe motorklasse voor de tweewielers onder ons. 
Inschrijven kan vanaf nu via onze website, waar je ook alle details vindt over het evenement. Houd er rekening mee dat het inschrijfgeld, inclusief goodies, maaltijden en entertainment, ten goede komt aan het nog te selecteren goede doel. 

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen voor een dag vol plezier, vriendschap en het vieren van onze gedeelde passie voor auto's.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de NoWay Ride-gemeenschap! 
  
We zien jullie inschrijving met plezier tegemoet, 
  
Het NoWay Ride team 2024 
 

Deel dit: