Bericht

QuarteBeach vindt nieuwe thuis bij gemaal Lynden

Geplaatst op 22 februari 2024, 13:27 uur
Illustration

QuarteBeach, het geliefde familiebedrijf dat een sfeervolle plek bood aan bewoners en bezoekers van Badhoevedorp, heeft aangekondigd dat het verhuist naar een nieuwe locatie. Na jaren van gastvrijheid en culinair vermaak op de tijdelijke locatie aan de Sloterweg in het centrum van Badhoevedorp, zal QuarteBeach zijn deuren sluiten en herrijzen op een nieuwe plek: gemaal Lynden aan de Akerdijk in het naastgelegen dorp Lijnden.

De verhuizing betekent echter ook het einde van een tijdperk, want met de komst van QuarteBeach naar gemaal Lynden zal het restaurant Qunis ophouden te bestaan.

Het is jammer dat het centrum van Badhoevedorp hiermee een belangrijke horecagelegenheid moet ontberen. QuarteBeach heeft een speciale plaats verworven in de harten van velen in Badhoevedorp en daarbuiten. Het warme welkom, de toegankelijke gerechten en de gezellige sfeer zullen node gemist worden. Het centrum van Badhoevedorp zal zich moeten aanpassen aan het gemis van QuarteBeach en hopen op nieuwe initiatieven die de levendigheid en gezelligheid van het dorpsleven bevorderen.

Lees hier verder. 

Deel dit: