Bericht

Openstaande vacatures bij de Molen van Sloten

Geplaatst op 18 december 2023, 19:55 uur
Illustration

** Wil jij het nieuwe jaar starten met een nieuwe baan bij onze molen? Bekijk snel de 2 openstaande vacatures ** ⤵️

De Molen van Sloten zoekt een: 

SCHOONMAKER m/v (betaalde functie)! 

Vind je het leuk mee te helpen om een fantastisch monument met historische waarde in topvorm te houden? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar iemand die enkele uren per week ervoor wil zorgen dat de verschillende ruimtes in de molen schoon worden gehouden. Het betreft hier een betaalde functie. Kan je zelfstandig werken en zie je niet op tegen trappen lopen, neem dan contact op via bestuur@molenvansloten.nl, of bel 06-21664802.
____________________
Daarnaast biedt de Molen van Sloten een unieke kans voor een:

MOLENMANAGER of POLDERPROFESSIONAL m/v (betaalde functie)! 

Per 1 januari 2024 zoeken we een molenmanager/bedrijfsleider die graag de molen met de club vrijwilligers, de huurders en evenementen onder zijn of haar hoede neemt. Omdat de molen 7 dagen per week geopend is gaat het om een duofunctie, voorlopig parttime, maar we kijken graag met elkaar naar de toekomst. Het gaat om een betaalde functie voor iemand die molens een warm hart toedraagt en ervaring heeft met managen van een locatie waarin meerdere functies gecombineerd moeten worden. Je hoeft geen molenaar te zijn om deze functie te vervullen, maar het zou fijn zijn als je bereid bent de molenaarsopleiding te volgen. 

Stuur een mail met je vragen of je reactie naar voorzitter@molenvansloten.nl.

De Molen van Sloten is een toeristisch hoogtepunt in meerdere betekenissen. De poldermolen zelf is een fantastisch monument met historische waarde, de provincie heeft dat inmiddels ook erkend. Daarnaast is de molen een serieus bedrijf dat, met behulp van ca. 70 vrijwilligers 7 dagen per week geopend is. Dagelijks komen er veel (internationale) bezoekers, alleen of in groepen, de molen verhuurt de molenschuur aan een school en op de eerste molenverdieping is er een ruimte die verhuurd wordt als officiële trouwlocatie en voor vergaderingen.

Door al deze functies is de molen één van de meest veelzijdige molens van Nederland! 

Uitgebreide informatie over beide vacatures is te vinden op onze website: www.molenvansloten.nl (onder het kopje 'organisatie' in het menu) 

Deel dit: