Bericht

Nieuwjaarsreceptie dorpsraad - donderdag 11 januari om 17:00 uur

Geplaatst op 18 december 2023, 10:48 uur
Illustration
logo
Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp

Namens de gehele dorpsraad willen wij alle inwoners van Badhoevedorp van harte warme en gezellige feestdagen toewensen. Terwijl we gezamenlijk het jaar 2023 afsluiten, kijken we met dankbaarheid terug op de vele mooie en spannende momenten die we samen hebben gedeeld als gemeenschap.

Kom bijpraten op de Nieuwjaarsreceptie van de dorpsraad op donderdag 11 januari om 17:00 uur in het dorpshuis. 

Terwijl we vooruitkijken naar het nieuwe jaar, hopen we dat 2024 voor ieder van jullie een jaar wordt vol nieuwe kansen, succesvolle momenten en persoonlijke groei. Laten we samen streven naar een jaar waarin we elkaar blijven ondersteunen, begrip tonen voor elkaar en de unieke verbondenheid van onze prachtige gemeenschap koesteren.

Moge Badhoevedorp in 2024 bruisen van positieve energie, saamhorigheid en welvaart. Laten we samenwerken om onze gemeenschap nog sterker en hechter te maken, zodat we gezamenlijk de uitdagingen en hoogtepunten van het komende jaar kunnen omarmen.

Namens de dorpsraad wensen wij jullie allen een schitterend uiteinde van 2023 en een adembenemend begin van 2024. Moge het nieuwe jaar gevuld zijn met gezondheid, voorspoed en talloze momenten van geluk.

Fijne feestdagen en een geweldig 2024 toegewenst!

Illustration
 
Deel dit: