Bericht

Bibliotheek vanaf 1 januari 2024 op zaterdag gesloten!

Geplaatst op 12 december 2023, 15:53 uur

Typisch Badhoevedorp, de bibliotheek, die verstopte verzameling boeken op de 1e etage van het te zoeken dorpshuis, gaat met ingang van 1 januari 2024 op zaterdag sluiten!!
De dag dat juist vaders en moeders niet werken en met kinderen naar de Bieb kunnen, lezen moet! Wie heeft dat beslist en wat is de reden?
De mooiste ruimte van ons dorpshuis, beneden en de hele dag verlicht, met zaken die maar weinig Badhoevedorpers interesseert, staat de hele dag leeg.
Maar gelukkig, Hoofddorp krijgt een mooi stad, sorry, Gemeentehuis en is nu voor de Kersttijd prachtig verlicht. Trouwens hoe moet de Badhoevedorper ervan genieten zonder goed OV!
Maar middelen om onze Bieb goed te laten functioneren en een hulpsecretarie voor de dagelijkse gemeente zaken zijn er niet  voor de Badhoevedorpers!!!
En wat mij betreft het ergste, de bewoners van het mooie Badhoevedorp vinden alles maar goed of komt er nu toch enige reactie.

Deel dit:
5 reacties

Bart Baltus

di 12 december 2023 17:13
Zie toevallig je berichtje. Ben het met je eens Bob, dit is inderdaad een zorgelijke ontwikkeling.
Misschien kunnen we samen iets bedenken en een verzoek bij de gemeente indienen. En misschien zijn er meer mensen die dit geen goede trend vinden ... ?

Marion Hofstee

do 14 december 2023 12:11
Hi Bob,
Ik vind het ook een slecht besluit en heb al een klacht ingediend bij Cpunt.nl
In antwoord op mijn klacht wordt aangegeven dat de veiligheid van het personeel niet meer te garanderen is.??? Er wordt verder geen uitleg bij gegeven, maar het dorpshuis is niet geopend op zaterdagen dus mogelijk i... lees meer

R. van den Oudenrijn

do 14 december 2023 20:13
Ik vind dit ook een heel slechte ontwikkeling.

Lorraine van Nes

vr 15 december 2023 07:29
Ik ben helemaal met je eens, Bob, Badhoevedorp is een beetje weeskind van Gemeente Haarlemmermeer. Wij zijn 3voud gegroeid maar de voorzieningen zijn stil blijven staan (of verslechterd). Het OV is erbarmelijk en heeft negatieve consequenties voor werknemers van ons zwembad, verzorgingshuizen, leerkr... lees meer

Jeroen van Nes

vr 15 december 2023 11:52
Weer zo'n domme beslissing gebaseerd op de zoveelste kortzichtigheid van C (?) dan wel de gemeente. 1 op de 3 kinderen in Nederland kan nauwelijks goed lezen, dus wat doet men? De bibliotheek op zaterdag sluiten. En zo zakt Nederland steeds verder naar de gallemiesen.