Bericht

Jantje Beton Collecte

Geplaatst op 3 maart 2023, 21:07 uur
Illustration

Van 6 t/m 11 maart wordt de jaarlijkse Jantje Beton Collecte georganiseerd: een collecte voor en door het jeugdwerk bij u in de buurt. In Badhoevedorp en Lijnden loopt Scouting Terraqua de collecte. 

50% van de collecteopbrengst is bestemd voor Scouting Terraqua. De andere helft van de opbrengst gebruikt Jantje Beton voor projecten die ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk!

Naast de huis-aan-huis-collecte zullen de scouts ook online gaan collecteren. Alle leden hebben een digitale collectebus, die te vinden is op https://jantjebeton.digicollect.nl/ (zoek op Terraqua). Ook op de tradiotinele collect bus is een QR-code te vinden, zodat je ook eenvoudig aan de deur via iDeal kunt doneren.

Scouting Terraqua zal een deel van de opbrengst besteden aan de inrichting van het nieuwe clubgebouw, waarvan de bouw in april zal gaan starten. Kijk voor meer informatie op de website https://www.scoutingterraqua.nl/ 

Geef komende week aan de Jantje Beton-collectant en help de kinderen uit uw omgeving maar ook de rest van Nederland om vrij buiten te kunnen spelen.

Illustration
Scan de QR-code en doneer via Ideal
Deel dit: