Bericht

Scouting Terraqua verwelkomt 100ste jeugdlid

Geplaatst op 27 november 2022, 12:18 uur
Illustration

Afgelopen vrijdagavond heeft Scouting Terraqua haar 100ste jeugdlid mogen verwelkomen; een nieuwe mijlpaal voor de Scouting in Badhoevedorp. Naomi bij de Scouts was de gelukkige.

De afgelopen twee jaar is aantal leden fors toegenomen. Door het samen gaan van beide Scouting groepen (Lady Baden Powell en Leeghwater) is er nu een breder aanbod voor zowel land- als waterscouting dat aanslaat bij de kinderen. Elke vrijdagavond en zaterdag vinden er allerlei activiteiten plaats in en rond het clubhuis aan de Snelliuslaan. Naast de jeugdleden heeft de groep ook nog tientallen 18+ leden die zich inzetten als vrijwilliger, maar ook meerdere keren per maand een eigen activiteit organiseren.

Het bestuur heeft het bereiken van het 100ste lid niet onopgemerkt gelaten en heeft vrijdagavond Naomi in het zonnetje gezet. Van de groepsbegeleider kreeg Naomi een cheque uitgereikt voor een nieuwe sweater. Vanaf december is de nieuwe kleding te bestellen in de webshop van Scouting Terraqua. Op de sweater zal de nieuwe naam en het nieuwe logo te zien zijn.

Ondanks het bereiken van het 100ste jeugdlid is er nog plek voor nieuwe leden bij de verschillende speltakken. Een speltak is de benaming die binnen Scouting wordt gebruikt om een leeftijdsgroep aan te geven en een onderverdeling te maken in land en water. Speltakken draaien een programma dat specifiek is gericht op de leden die daarbij zitten. Een speltak telt ongeveer 24 leden.

Iedereen die lid wil worden mag eerst 3 keer gratis meedoen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het email adres contact@scoutingterraqua.nl of kijk op de nieuwe website https://scoutingterrraqua.nl

Deel dit: