Bericht

Nieuw bestuur Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp geïnstalleerd tijdens ALV

Geplaatst op 3 november 2022, 20:00 uur
Illustration

Tijdens een extra Algemene Leden Vergadering (ALV) is op 6 oktober 2022 een nieuw bestuur benoemd bij de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp. Het bestuur heeft de volgende rolverdeling:

Martin Walraven - Voorzitter
Radboud Lubbers - Penningmeester
Bart Baltus - Secretaris
Bernard Neuhaus - Bestuurslid Communicatie & PR
Menno van Rees Vellinga - Bestuurslid (vice penningmeester)
Huib van Kollenburg - Bestuurslid (vice voorzitter)
Thessa Gerretsen - Bestuurslid

Tijdens de ALV werden vragen gesteld door een aantal van de aanwezige (actieve) leden. Er waren verschillende vragen over knelpunten en projecten in het dorp. Er waren ook vragen over de samenwerking met enerzijds de gemeente en anderzijds de leden.
De kersverse voorzitter Martin Walraven gaf als belangrijkste antwoord dat het eerste doel van het nieuwe bestuur is om een goede relatie op te bouwen met de gemeente. Vanuit een goede relatie kan hopelijk de juiste invloed uitgeoefend worden op gemeentelijke plannen en beslissingen. Daarnaast zijn de meeste bestuursleden nieuw bij de dorpsraad. Het is logisch dat zij zich nu gaan inwerken in hun nieuwe rol en de lopende projecten.

Het tweede deel van de avond bestond uit een presentatie van de werkgroep Groen en Wandelen. Die houdt zich bezig met bomen, wandelroutes, schelpenpaadjes, watertappunten, speelplekken en bewegen in de buitenruimte. Er zijn in Badhoevedorp veel bomen gekapt. Deze werkgroep zoekt naar plekken waar nieuwe bomen geplant kunnen worden. De nieuwe wandelroutes werden bekend gemaakt en een aantal slepende knelpunten werden toegelicht. Na afloop van de presentatie en vergadering was er een borrel met kleine versnaperingen.

Deel dit: