Bericht

Nieuws van Scouting Terraqua

Geplaatst op 21 september 2022, 17:38 uur
Illustration

Scouting Terraqua wint regionale zeilwedstijden
Afgelopen weekend vonden de jaarlijkse regionale Roei-, Zeil- en Wrikwedstrijden plaats op het Nieuwe Meer en de bosbaan in het Amsterdamsebos. Aan de wedstrijden namen ruim 50 boten deel van verschillende scouting groepen uit de regio Amsterdam-Amstelland.

Op zaterdag werden zowel de Dolfijnen als de Zeeverkenners tijdens de zeilwedstijden eerste in hun klasse. Daarom mag één boot van Scouting Terraqua aankomend weekend meedoen aan de landelijke scouting zeilwedstijden (het NK lelielvlet) in Zeewolde.

Op de zondag werd er geroeid en gewrikt op de bosbaan in het Amsterdamse bos. Om 6 uur gingen de eerste boten door het sluisje naar de bosbaan en rond 10 uur startte de eerste heat van de roeiwedstrijden. Ondanks het slechte weer heeft Scouting Terraqua een aantal prijzen behaald bij het roeien.

Infomarkt met speurtocht
Aankomend weekend is Scouting Terraqua aanwezig op de info markt in het dorpshuis. Hier kun je informatie krijgen over de verschillende land- en waterspeltakken en over de ontwikkelingen van het nieuw te realiseren clubhuis. Daarnaast is er de mogelijkheid om een speurtocht te doen in en rond het park van Quatrebras. Kom langs en kijk hoe leuk en uitdagend scouting is!

Grote clubactie
Vanaf aankomende zaterdag start de grote clubactie in heel Nederland. Ook Scouting Terraqua doet mee aan deze actie om geld bij elkaar te krijgen voor de inrichting van het nieuwe clubhuis. Een lot kost 3 euro, waarvan 2,40 tegoed komt aan de groep. Daarnaast zijn er ook superloten beschikbaar voor bedrijven, deze kosten 150 euro. Bedrijven die een superlot kopen zullen vermeld worden op de website en op de social media kanalen.  De loten zijn te koop bij één van de leden of via de website. Meer informatie over de 50ste editie van de Grote Clubactie is te vinden op www.scoutingterraqua.nl

Illustration
 
Deel dit: