Bericht

Nog maar een week om in te schrijven voor de NoWay Ride Rally van zaterdag

Geplaatst op 1 juni 2022, 18:41 uur
Illustration

Nog maar een week om in te schrijven voor de NoWay Ride Rally van zaterdag 

De “NoWay Ride Rally” voor verschillende regionale goede doelen heeft nog maar ruimte voor een paar equipes, dus schrijf snel in voor de laatste plekken en geniet van een prachtige rit en de gezellige activiteiten erom heen. 

De jaarlijkse rally in de regio Badhoevedorp/Zwanenburg is bedoelt voor iedereen die in het bezit is van een sport of GT auto, een klassieker, een bijzondere of speciale auto, een cabrio of een elektrische auto. De opzet van de rally is natuurlijk competitief, maar de nadruk ligt wel op plezier en onderlinge cohesie. 

Op zaterdag 2 juli 2022 zal er na een kop koffie bij Q-Beach in Badhoevedorp om half tien één voor één van gestart worden voor een rally door het landelijke Noord-Holland. Rond lunchtijd zal je genavigeerd worden richting een sfeervolle lunchlocatie Daarna zal er met een wat kortere route weer terug naar Q-Beach gereden gaan worden. Daar wacht een uitgebreide borrel, een drie gangen diner, een korte prijsuitreiking en een veiling met spectaculaire veilingitems. 

En dit allemaal voor de drie goede doelen van dit jaar:

- Badhoevedorp AED-proof

- Speeltuinvereniging Zwanenburg-West

- Zorgboerderij De Badhoeve Badhoevedorp

Zij hebben allemaal een project geselecteerd, waar wij met de opbrengst van de NoWay Ride Rally, sponsoring en de veiling een bedrag voor gaan proberen op te halen. Meer informatie vind je op onze website.

Het inschrijfgeld is gelijk gebleven met vorig jaar, namelijk € 295,- , en ook daarvan gaat nog een deel naar de goede doelen gaat. Ook zijn we dankbaar dat we verschillende sponsoren zich aan het evenement hebben verbonden, want ook hun bijdragen gaan naar de goede doelen.

Heb je nu nog niet ingeschreven? Ga dan snel naar de website en schrijf in voor een gezellige rallydag voor het goede doel. 

Het NoWay Ride team bestaat dit jaar uit de vrijwilligers, Remco Gaanderse, Jan van der Kamp, Danny Manasse, Jenke Haverhals, William Smit en Frans van der Vliet, maar gedurende dag zijn er nog veel meer.

Alle informatie, waaronder ook de foto’s van vorig jaar zijn is beschikbaar op onze site www.nowayride.nl 

 

Deel dit: