Bericht

Op de mat: opnieuw een nieuwe dorpsgids

Geplaatst op 27 april 2022, 22:18 uur
Illustration

De nieuwe Dorpsgids komt deze week bij alle bewoners van Badhoevedorp in de bus. Het is alweer de zevende editie van dit initiatief van de dorpsvereniging  Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp en de beheerder van Dorpshuis en Rietland, de Stichting Maatvast. De gids biedt een overzicht van lokale verenigingen, dienstverleners, winkeliers en ondernemers. Ook bevat de gids informatie over de initiatieven en activiteiten die worden ondernomen om uw leefomgeving nog prettiger te maken. 

En ook dit keer is de gids mooi uitgevoerd met een flink aantal foto's. Die foto's deden mee aan de uitgeschreven fotowedstrijd.   

Onder dit bericht is de winnaar van zowel de 1ste als de 3de prijs, Ronald de Vré. (De namen van inzenders was bij de jury niet bekend...).

Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp en Stichting Maatvast zijn onafhankelijke en ongebonden organisaties. Alleen de redactiepagina's vallen onder hun verantwoordelijkheid. De advertentiepaginas vallen onder de uitgever Akse Media, die zorgt voor de acquisitie van de advertenties, het drukken en verspreiden.

 

Illustration
Ronald de Vré: 1ste en 3 prijs fotowedstrijd dorpsgids 2022-2023
Deel dit: