Bericht

Website NoWay Ride Rally vernieuwd

Geplaatst op 5 april 2022, 22:27 uur
Illustration

Website NoWay Ride Rally vernieuwd

De website van de op zaterdag 2 juli as. te verrijden NoWay Ride Rally is volledig vernieuwd, waardoor het nu heel makkelijk navigeren is naar alle informatie en het inschrijfformulier.

Wat is de “NoWay Ride Rally”?

De “NoWay Ride Rally” is een inmiddels jaarlijks terugkerende rally in de regio Badhoevedorp en Zwanenburg die geheel in het teken staat van plezier en het ophalen van zoveel mogelijk gelden voor verschillende goede doelen in de regio. Vorig jaar, net na het opheffen van de coronamaatregelen vond de eerste editie 

Voor wie is de “NoWay Ride Rally” bedoeld?

De “NoWay Ride Rally” is bedoeld voor iedereen die in het bezit is van een sport of GT auto, een klassieker, een bijzondere of speciale auto, een cabrio of een elektrische auto. Maar je kan ook als navigator meegaan als je iemand kent die zo een auto heeft. De bedoeling van de rally is natuurlijk de competitie, maar de nadruk bij deze rally ligt vooral op plezier en gezelligheid. 

Waar wordt er gereden met de “NoWay Ride Rally”?

Elk jaar is er een andere route en dit jaar heeft de organisatie van de rally, stichting NoWay in samenwerking met wedstrijdleider en route chef, Frans van der Vliet een route door Noord- en Zuid-Holland uitgezet. Op zaterdag 2 juli 2022 zal er gereden gaan worden over bijzondere wegen en langs interessante bezienswaardigheden met wederom een start en finish nabij restaurant Q-Beach in Badhoevedorp. Het gehele parcours is ongeveer 210 kilometer en is ten opzichte van de vorige editie, nog meer gericht op “lekker rijden”, waardoor deze editie nog laagdrempeliger is voor de wat minder ervaren equipes.

Wat is het doel van de “NoWay Ride Rally”?

Het doel van de rally is om naast een gezellige dag, zoveel mogelijk geld op te halen voor de verschillende goede doelen, dit jaar zijn dat een nieuwe paardenbak voor de Zorgboerderij De Badhoeve in Badhoevedorp, een nieuw speeltoestel voor de Speeltuinvereniging in Zwanenburg-West en voor het onderhoud van de diverse openbare AED-machines in Badhoevedorp. Door middel van inschrijfgeld, sponsoren, donaties en een veiling van spectaculaire en nuttige items wordt geprobeerd geld op te halen.

Hoe kan ik deelnemen aan de “NoWay Ride Rally”?

Heel eenvoudig. Ga naar het inschrijfformulier op de site en schrijf je in. De kosten bedragen € 295,- per equipe (twee personen) en daar zit onder meer de koffie, een lunch, een goodie bag”, rallybenodigdheden, toegang tot de rallycheck-app, een driegangen diner en deelname aan de ludieke veiling bij inbegrepen. En uiteraard ondersteunt u door uw deelname ook de verschillende goede doelen. 

Kan ik de “NoWay Ride Rally” ook sponsoren of een donatie doen?

Uiteraard kan dat. Wij zijn nog steeds op zoek naar sponsoren en donateurs. Een dergelijk evenement is niet mogelijk zonder de hulp van hen, want met die bijdragen en de opbrengst van de veiling kunnen we de goede doelen steunen. Dus mocht er interesse zijn om een bijdrage te leveren aan dit evenement, dan verzoeken we contact met ons op te nemen via de e-mail (info@nowayride.nl).

Zet zaterdag 2 juli 2022 alvast in de agenda, want er zal veel te doen zijn rondom Q-Beach!.

Deel dit: