Bericht

Zware Lockdown dorpshuizen Badhoevedorp, Lijnden en Vijfhuizen

Geplaatst op 21 december 2021, 00:00 uur
Illustration

Beste mensen,
Ze noemen het een “harde Lock down”, maar zonder enige twijfel is dit voor onze bezoekers, vrijwilligers en gebruikers een keiharde Lock down.
We zijn erdoor verrast. De hele Haarlemmermeer hangt vol met borden langs de weg waarop staat “Bij Maatvast brandt er licht, ook tijdens de kerst.” Niets is minder waar… We zijn dicht tot 14 januari 2022! We weten wat er gebeurt met al die mensen van jong tot oud. Eenzaamheid is ook een virus.
En wederom waren we er klaar voor, een enorme lijst met activiteiten en voor ruim 700 ouderen een feestelijke maaltijd...
Maar, zoals we dat al eerder hebben gedaan, richten we ons op dat wat wel kan. We blijven de verbinding zoeken en wenden onze creativiteit aan. Weliswaar vanuit onze tenen…
Dorpshuis de Vluchthaven in Lijnden is volledig dicht, net als d ’Oude Waterwolf in Vijfhuizen. Wijkcentrum ’t Rietland heeft 1 uitzondering: de dagbesteding vanuit Amstelring op zondag. Alle overige dagen is ook ’t Rietland dicht. In het dorpshuis van Badhoevedorp zijn we gedeeltelijk open voor “uitzonderlijke dienstverlening”. De GGD, de bloedafname, de bibliotheek, de Voedselbank en de rijbewijskeuring gaan door. Ook zullen Small Steps en de SKH open zijn voor de noodopvang.
Soms volgen er nog meer uitzonderingen, we rekenen nergens meer op, maar je weet het nooit. Mocht dat het geval zijn dan hoort u dan spoedig.
Dank weer voor uw medewerking en begrip. Liefdevolle feestdagen gewenst, blijf gezond en hopelijk tot snel.
Namens, Maatvast – Team Noord

Deel dit: