Bericht

Jaarlijkse actie Zorgboerderij de Badhoeve (aan het 4-buizenmeertje)

Geplaatst op 6 december 2021, 14:43 uur
Illustration

 Wat doet Zorgboerderij de Badhoeve?

Bij Zorgboerderij de Badhoeve verzorgen we dagbesteding voor volwassenen en kinderen met een beperking die, onder begeleiding van deskundige zorgboeren, meewerken aan de verzorging van de dieren en het onderhoud van de dierenverblijven en tuinieren in de biologische groentetuin. Hiernaast heeft de zorgboerderij zich ontwikkeld tot ontmoetingsplek voor dierenliefhebbers uit de buurt. 

Om de dieren goed te kunnen verzorgen hebben we elk jaar minimaal €8.500 nodig. Dit is nog exclusief grotere projecten zoals onderhoud van de blokhut en vervanging van de paardenbak. 

We zijn een stichting zonder winstoogmerk en zijn bijna volledig afhankelijk van donaties en sponsoring. Heeft u eerder gedoneerd? Veel dank hiervoor! Kunnen we dit jaar (weer) op u rekenen?  

Lees op de site hoe u lid kunt worden/blijven en hoe u lid kunt worden van de club van 100. 

Onze nieuwe paardenbak!
Komend jaar willen we met behulp van vele vrijwilligers, donateurs, partners en sponsoren een nieuwe paardenbak realiseren. De huidige paardenbak voldoet niet aan de eisen waaronder de afwatering. Met een vernieuwde paardenbak staan de ponies hoog en droog en kunnen onze deelnemers makkelijker de dieren verzorgen.

 

U kunt donateur worden/blijven door minimaal 15 euro te storten op bankrekening:  NL65 RABO 0155655949

t.n.v. Stichting Zorgboerderij de Badhoeve

Lid worden van de Club van 100? 

Stort dan 100 euro op het bankrekeningnummer 

o.v.v.‘Club van 100’

 

Deel dit: