Bericht

Heb jij wensen of ideeën voor het Openbaar Vervoer (OV) in Badhoevedorp?

Geplaatst op 16 september 2021, 17:41 uur
Illustration

Eind van dit najaar beginnen weer de gesprekken van gemeenten, provincie en vervoersbedrijf Connexxion over een nieuwe dienstregeling. Die gesprekken worden in de loop van volgend jaar afgerond en zo ontstaat via de Vervoerregio de dienstregeling voor 2023.

De Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp (VDB) heeft als belangenvertegenwoordiger van Badhoevedorp de gelegenheid om wensen en suggesties aan te leveren. Deze worden dan door de gemeente Haarlemmermeer in de gesprekken met Connexxion meegenomen.

Heb jij of heeft u wensen of ideeën voor het Openbaar Vervoer (OV) in Badhoevedorp?

Deel je suggestie dan hieronder, het liefst goed beargumenteerd. De tijd is krap, want de informatie moet eind volgende week reeds aangeleverd zijn. De uiterste datum dat je hier kunt reageren is daarom uiterlijk vrijdag 24 september. Je mag je opmerkingen hieronder plaatsen of eventueel mailen naar de secretaris van de dorpsraad via: secretaris@dorpsraadbadhoevedorp.nl.

Deel dit:
Laatste 5 reacties Toon alle 14 reacties

Lorraine van Nes

vr 24 september 2021 10:57
Het zou nuttig zijn om de oude lijn 145 naar Het Concertgebouw, Leidseplein, Marnixstraat weer in dienst te krijgen. Ook ipv de grote bussen die in daaluren rijden, misschien kleinere busjes.

Bart Baltus

vr 24 september 2021 18:35
Beste @sebas,
Op 9 september 2021 zijn in de gemeenteraad onder agendapunt 2b een aantal documenten besproken over mobiliteit, verkeer, doortrekken Noord/Zuidlijn en de hele Oostflank van de Haarlemmermeer.
Dit plaatje stond op pagina 24 in het document Stand van zaken Oostflank en doortrekking Noord-... lees meer

Erna Menke

za 25 september 2021 08:40
Bus 192 vaker naar Hoofddorp. Daar is ons Raadhuis, Cultureel centrum, verpleeghuizen w.o. Bornholm, waar veel van onze familieleden en oudbewoners wonen. 1x per uur is echt te weinig!

Bart Baltus

za 25 september 2021 17:56

Aan allen,

Bij deze wil ik iedereen bedanken voor jullie input. Jullie hebben veel verschillende ideeën ingestuurd die ik zal verzamelen in een lijst voor de gemeente en connexxion. Ik lees vooral positieve en opbouwende punten. Dat is fijn en maakt het goed werkbaar. Dank daarvoor!

Hans Dorlandt

di 23 november 2021 17:39
Wat is er met aangeleverde wensen en ideeën gebeurd? In de nota "Consultatieronde Vervoerplannen 2023 ov-concessies" van B&W aan de gemeenteraad (2 november 2021) is geen inbreng vanuit Dorpsraad Badhoevedorp vermeld. In deze nota wordt aangegeven :
"De volgende partijen hebben hun wensen aan ons kenbaa... lees meer