Bericht

Digitaal welkom voor Sinterklaas in Badhoevedorp

Geplaatst op 12 november 2020, 18:50 uur

Sinterklaas heeft laten weten dat hij met de organisaties, die gewoonlijk een mooie intocht voor hem regelen, heeft afgesproken dat hij dit jaar digitaal gaat. "Dat geldt ook voor Badhoevedorp", vertelt Albert van der Kolk. 

De eigenaar van Profile Albert van der Kolk aan de Akerdijk staat sinds jaar en dag paraat om de entree van Sinterklaas en zijn Pieten in goede banen te leiden. Albert: "Dat betekent dat de steiger voor de deur van onze winkel ook dit jaar wordt gebruikt. In plaats van Sinterkaas zal ik op de steiger voor mijn winkel vertellen dat het dit jaar allemaal anders gaat."

Dat moment is te zien in een officiële film van de gemeente. Deze film gaat maandag 16 november om 16.00 uur online: via social media van de gemeente en you tube. Albert van der Kolk: "Zelf ben ik van plan de film aanstaande zaterdag aan de klanten in mijn winkel te laten zien. En ik ben in Badhoevedorp vast niet de enige ondernemer, die dat wil doen. Wij zijn allemaal blij met deze film: een prima manier om te laten weten dat Sinterkaas ons ook dit jaar niet zal vergeten."

Meer informatie ...... https://www.facebook.com/GemeenteHaarlemmermeer/videos/1056577004817355

 

 

 

Illustration
 
Deel dit: