Bericht

Xenios jongens D1 ondanks Corona in het nieuw

Geplaatst op 12 november 2020, 15:39 uur

Xenios jongens D1 ondanks Corona in het nieuw
Afgelopen week zijn de vijftien jongens van het Xenios hockeyteam D1 voorzien van nieuwe trainingsjasjes met daarop maar liefst drie sponsoren. 

Midden in het seizoen
De jongens van de jonge en ervaren coaches Stanja van Kerkwijk en Diederick Scheen hebben er wel even op moeten wachten. De leverancier van de jasjes uit België had nogal last van de Corona en kon ze niet eerder leveren. Maar door de inspanningen van de mensen bij Sport2000 HAVERHALS in Badhoevedorp, werden ze binnen enkele dagen bedrukt met de namen van de drie lokale sponsoren, cosmeticabedrijf Honma Tokyo uit Lijnden, huidverbeteringsinstituut Loisz uit Amsterdam-Sloten en Onkenhout Makelaars uit Badhoevedorp.

Geen competitie en wel sponsoren
De bijzondere groep met een uitzonderlijk uiteenlopende leeftijdsopbouw van negen tot dertien jaar is een aantrekkelijk team. Daarnaast spelen ze op het hoogste regionale niveau en hebben schijnbaar een aantrekkingskracht op de lokale sponsoren. “Het is een leuke en enthousiaste groep, die in de hele regio had gespeeld als Covid-19 geen roet in het eten had gegooid”, aldus Fernanda Smits van het cosmeticaconcern uit Lijnden. “Wij willen de naamsbekendheid van onze haarproducten vergroten en dit leek ons een leuke manier”. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste Linda van Ooij-Oostrom vult aan, “Wij zitten heel dichtbij Xenios en onze doelgroep loopt daar natuurlijk rond, daarnaast zijn al onze zonen actief in het team”. Zo ook de jongste zoon van Danny Manasse van Onkenhout Makelaars. “Xenios, maar ook de andere hockeyclubs liggen in ons verzorgingsgebied, het is een mooi middel om ons makelaarskantoor voor het voetlicht te brengen”. En ja, het is jammer dat de wedstrijden tot nu toe op het eigen, weliswaar prachtige complex plaatsvinden, maar de blije gezichten van de jongens toen ze de jasjes aandeden waren onbetaalbaar. En straks, na de lockdown mogen ze met hun jasjes ook weer indruk maken bij de tegenstanders en de toeschouwers van de andere clubs.

Deel dit: