Bericht

Alyssa en Chiara uit Badhoevedorp in finale kunstbende

Geplaatst op 12 november 2020, 15:39 uur

Alyssa en Chiara uit Badhoevedorp in finale kunstbende
Afgelopen zondag was de finale van de talentenjacht van het kunst- en cultuurprogramma Kunstbende. De talentenjacht bestaat uit verschillende categorieën, zoals onder meer dans, DJ en muziek. De weg er naartoe was een wedstrijd die uit verschillende fases bestond. Eerst was er een mogelijkheid om mee te doen aan een workshop, vervolgens was er een voorronde in de provincie.

 

Chiara (19) en Alyssa (16) uit Badhoevedorp die uitkwamen in de categorie muziek, konden wegens omstandigheden de workshop niet bijwonen, maar wonnen desalniettemin de voorronde in De Meervaart voor Noord-Holland. En zo verschenen de zusjes dus afgelopen zondag bij de finale op Kunstbende Live in de Westergasfabriek. Via een livestream op www.kunstbende.nl was het optreden zondagmiddag te volgen en mogelijk ook nog terug te zien.

Uitslag
Helaas werd de uitslag afgelopen zondag niet bekend gemaakt. De winnaars worden komende donderdag 12 november thuis verrast en zullen tot die tijd gespannen afwachten. “De concurrentie uit de andere provincies was groot en er zaten goede optredens tussen, aldus de oudste van de twee”.

 

Prijzen
Mochten ze winnen, dan liggen er “vette” prijzen voor de zussen in het verschiet. Onder meer een optreden op het prestigieuze festival “de Zwarte Cross/Mañana Mañana” en een optreden op het open stage bij het beroemde TivoliVredenburg in Utrecht, maar ook een “Epiphone Gitaar” en twee studiodagen bij IJland Studio Amsterdam.

 

On Fleek
Alsof het nog niet genoeg is, zijn de meiden ook nog eens finalisten van de Haarlemmermeerse muziekwedstrijd “On Fleek” dat op 14 november aanstaande plaatsvindt in “JC De Basis”.

 

Hou de komende dagen de website van kunstbende voor de uitslag van de muziekwedstrijd in de gaten.

Illustration
Alyssa en Chiara uit Badhoevedorp Foto Dave van Hout Photography
Deel dit: