Bericht

Molen van Sloten leukste uitstapje tijdens de zomervakantie!

Geplaatst op 13 juli 2020, 12:20 uur

Joepie, de zomervakantie is begonnen!!! Speciaal voor deze vakantieperiode is het aantal rondleidingen uitgebreid naar maar liefst 5 tijdstippen per dag.

Kom langs voor een rondleiding door de molen en raak gefascineerd door de draaiende wieken, de oude technieken, het werk van de molenaar en natuurlijk: het water!

Onze enthousiaste molengidsen staan dagelijks voor u klaar om: 11u, 12u, 13u, 14u en 15u. De rondleidingen duren ca 45 minuten en zijn super leuk voor jong & oud! Bovendien is onze molen rolstoeltoegankelijk t/m de stellingzolder en kunt u naast de molen gratis parkeren.

Laat bij voorkeur even aan ons weten wanneer u komt door een tijd te reserveren*, dit kan simpel en snel via www.molenvansloten.nl, of telefonisch op 020-6690412. Tot ziens in onze molen aan de Akersluis 10 in Amsterdam! 

*reserveren kan zeer kort vantevoren, u hoort gelijk of het gewenste tijdstip vrij is. Tijdens de rondleidingen houden wij voor uw en onze gezondheid rekening met de geldende voorzorgsmaatregelen, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Deze voorzorgsmaatregelen kunt u lezen op onze website www.molenvansloten.nl.

 

Illustration
 
Deel dit: