Bericht

HELP DE MOLEN AAN DE LAATSTE € 5.000,-!

Geplaatst op 21 februari 2020, 19:11 uur

De afgelopen maanden heeft de Molen van Sloten via allerlei fondsen en acties geld ingezameld voor onderhoud aan de molen. Een groot aantal reparaties zijn inmiddels voltooid. Het is de bedoeling dat met het herstel van de wachtdeur* de campagne dit voorjaar wordt afgerond.

Het herstel van deze wachtdeur zal naar verwachting € 5.000,- kosten, de sluitpost voor de crowdfundingsactie. Maar........... dat kan alleen als die laatste € 5.000,- wordt bijeengebracht en daarbij hebben wij UW steun hard bij nodig. Wordt donateur en HELP DE MOLEN AAN DIE LAATSTE € 5.000,-!

Vul direct het donatie formulier in via deze link: https://molenvansloten.nl/steun-ons/help-donatieformulier/, en laat hiermee die meter aan de stelling stijgen tot de top.

Wilt u ons steunen, maar heeft u liever eerst meer informatie? Neem eens een kijkje op onze website www.molenvansloten.nl en ga in het menu naar 'Steun ons' voor meer informatie over de mogelijkheden en de leuke tegenprestaties die de Molen van Sloten te bieden heeft!

Met uw steun kunnen de wieken van de molen ook in de toekomst blijven draaien!

*de wachtdeur is de deur onder de molen die ervoor zorgt dat het door de molen opgepompte water wordt tegengehouden en niet meer terugvloeit

Illustration
 
Deel dit: