Bericht

Politieke avond 26 nov

Geplaatst op 1 november 2018, 19:01 uur

Hierbij een korte weergave van die avond. Een volledig verslag volgt zo vlug mogelijk. Ook makenwe een overzicht van de reakties van de politieke partijen op de vragen die gesteld waren. Beter als "zo vlug mogelijk" kan ik niet aanduiden: het is vreselijk veel werk en we "doen het er maar bij" hoewel het soms dagwerk is.

Het was onverwachts druk, na ca 3 dagen voorbereiding door meerdere personen, hadden zich ca. 100 mensen aangemeld. Maar kwamen er ca 180. Ook waren er ong. 35 leden van politieke partijen. Er waren geen stoelen meer beschikbaar nadat er nog ca 30 stoelen bij geplaatst waren. 

Vooraf was er door ons een enquette gestuurd naar alle partijen en die zijn allemaal ingevuld. Omdat er enkele op het laatste moment binnenkwamen, konden wij u niet laten zien, wie er wat gestemd had en besloten we de vragen te herhalen zodat u kon mee kijken. (in het verslag zullen wij zoveel mogelijk van deze reakties tonen.)

De daarop volgende kwis was vooral bedoeld om het kennisniveau  over Badhoevedorp op te krikken en de vooroordelen te slechten. Maar zeker ook om eens na te denken over wat er allemaal besloten is over Badhoevedorp en hoe de BHDers daar over denken.

 Nou dat lijkt gelukt: ik voeg hieronder linkjes naar de verslagen door de weekbladen.

Kort samengevat denken we dat het gelukt is de politieke partijen kritisch naar de gang van zaken in Badhoevedorp te laten kijken en nu maar afwachten wat ze daarmee gaan doen.

We willen op tijd en dus voor de verkiezingen de reakties van de partijen over BHD publiceren zodat u daar rekeningmee kunt houden als u gaat stemmen.  

 

nieuws uit de weekbladen:

https://issuu.com/westerpost/docs/westerpost_31_oktober_2018  pagina 2 en verder

https://epal.bdumedia.nl/hcnieuws/20181101/#browse/13 

 

Mocht u onder de indruk zijn van alles wat de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp doet dan kunt u ons met daden en  financieel en steunen. Wij hebben dringend hulp nodig.

Deel dit: