Bericht

’S Werelds grootste zwemschool Water Babies naar Badhoevedorp

Geplaatst op 9 oktober 2018, 11:26 uur

Vanaf november is het mogelijk aan het Water Babies zwemprogramma deel te nemen in het spiksplinternieuwe Corendon Village Hotel in Badhoevedorp! Baby's kunnen al vanaf geboorte meedoen en tot vierjarige leeftijd genieten van dit veelvuldig bekroonde zwemprogramma.

Zoek jij een leuke activiteit om samen met je baby te doen? Om jullie emotionele band te versterken? Mogelijkheden om je kind levensreddende vaardigheden te leren? Dan zit je bij Water Babies goed. De lessen zijn op veel manieren waardevol; waaronder verbeterde slaap- en voedingspatronen; fysieke, emotionele en mentale ontwikkeling. Met dit in gedachten zijn de lessen samengesteld.

Opgericht in 2002 en met meer dan 50.000 zwemmende kinderen per week over de hele wereld, is Water Babies verheugt in Badhoevedorp les te gaan geven. “Zwemwater is schaars en we willen graag uitbreiden en zoveel mogelijk kinderen zwemvaardigheden leren. De lessen zijn gestructureerd met een onmiskenbare voortgang en worden al een aantal jaren gegeven in Amsterdam, Amstelveen en Huizen”.

Baby’s zijn dol op zwemmen!
Baby’s hebben affiniteit met water en na negen maanden te hebben rondgedobberd in de baarmoeder, voelt water meer vertrouwd dan het vasteland. Dit vroege vertrouwen vermindert echter in de loop der tijd en kan zelfs omslaan in angst voor water. Dat is één van de redenen waarom Water Babies gelooft in jong beginnen. Instromen kan echter ook nog op latere leeftijd.

Water Babies gelooft in het opbouwen van een band met je baby en zorgt voor plezier en gezelligheid. Ondanks de nadruk op plezier, heeft de cursus ook een duidelijke doelstelling. “Tijdens de lessen worden er activiteiten en spelletjes gedaan waardoor de kinderen op een leuke manier belangrijke levensreddende vaardigheden leren. Tragisch genoeg is verdrinking nog steeds een voorname oorzaak bij dodelijke ongevallen van jonge kinderen. Dat kan bij een sloot of gracht gebeuren, ook op vakantie aan zee en in het zwembad, maar helaas zelfs ook thuis in bad.”

Onderwater baby fotografie
Water Babies is de enige zwemschool die zijn eigen ‘in house’ meermaals bekroonde onderwater baby fotografie afdeling heeft. Vorig jaar alleen al zijn er 125.000 onderwater foto’s genomen! Baby’s kunnen met de onderwater fotosessie meedoen zodra ze hun eerste 10-weken Water Babies cursus hebben gedaan.

Op 19 november starten wekelijkse zwemlessen voor kinderen op verschillende niveaus, instroom mogelijk tot drie en een half jarige leeftijd. Zowel op doordeweekse dagen als in het weekend bij Corendon Village Hotel Badhoevedorp, Schipholweg 275. Voor meer informatie bel 020-2338459 of kijk op www.waterbabies.nl.

Deel dit: