Bericht

Omgevingsvergunning Sloterweg 22: met parkeerbalans ....

Geplaatst op 2 juli 2018, 16:36 uur

Het pand Sloterweg 22 (het oude Servicecentrum) wordt verbouwd tot 27 (koop)appartementen. Dat is meer dan werd voorzien. Er komt dan ook een verdieping op. Parkeren kan maar gedeeltelijk op eigen terrein. De rest moet in de omgeving worden "opgelost". Op basis van het parkeeronderzoek kan dat. Maar wel met kunst-en vliegwerk. Door uit te gaan van een straal van 200 meter rond het gebouw en van deelauto's die er nog niet zijn... Zie bijgevoegde afbeelding.

Er zijn hier geen regels voor participatie door projectontwikkelaars. In dit geval heeft de projectontwikkelaar een gesprek gehad met vijf direct omwonenden. Terwijl andere omwonenden contact probeerden te krijgen met de verantwoordelijk wethoude (nog steeds niet gelukt) is de eerste stap in de vergunningverlening al gezet zonder discussie over de parkeerbalans. Die was namelijk niet bijgevoegd. Nu liggen alle stukken, inclusief de parkeerbalans, ter inzage. 

Bezwaar is  mogelijk tot en met 7 augustus, zie                     https://www.odnzkg.nl/mozard/!suite42.scherm1260?mObj=1026866

 

 

 

 

 

Illustration
Afbeelding 2.1, pagina 184 Goede ruimtelijke Onderbouwing
Deel dit: