Bericht

Wil jij ouderen uit Badhoevedorp een uurtje helpen met een mooi dagje uit?

Geplaatst op 7 juni 2018, 16:11 uur

 

het Rode Kruis Badhoevedorp is voornemens om op zaterdag 16 juni 2018 weer met een kleine honderdvijftig ouderen de jaarlijkse boottocht (vanaf de ringvaart Amsterdamse Bos) te maken.

Wij zoeken dorpsgenoten die willen helpen om op  zaterdag 16 juni 2018 enkele ouderen naar en/of van de boot te vervoeren met uw eigen auto.

Graag verneem ik van u of u bereid bent om op zaterdag 16 juni te rijden. Wilt u ons in dat geval laten weten of u één tot drie ouderen kunt brengen (8.45 uur parkeerplaats Dorpshuis Snelliuslaan waar u de adressen krijgt) en/of thuisbrengen (16.00 uur)?

 

Met een vriendelijke groet,

namens het RODE KRUIS BADHOEVEDORP

 

Wil je een uurtje helpen? Meld je dan aan bij Paul Boersma

Leeuwerikstraat 10, 1171 TX Badhoevedorp

opgave via postadres of mail: paulboersma49@kpnmail.nl

of telefoon: 06 51 75 40 42

 

 

De plek is te bereiken via de Oude Schipholweg richting Amstelveen - via de nieuwe brug over de Ringvaart bij Schiphol Oost - bij de rotonde linksaf, het Amsterdamse Bos/richting Bosbaan; na de Geitenboerderij is aan de linkerkant de aanlegsteiger. Daar wordt u verder geleid door Rode Kruis vrijwilligers (eerst even parkeren op parkeerplaats rechts van de weg tegenover de aanlegsteiger).

-          Mocht u mij eerder te kennen hebben gegeven dat ik geen beroep op u hoefde te doen, wilt u dan dit verzoek als niet aan u gericht beschouwen.

Deel dit: