Bericht

Sloterbrug: klaar in 2021?

Geplaatst op 21 juni 2017, 09:24 uur

Naar aanleiding van ons vorige bericht heeft de gemeente de informatie op de gemeentelijke website aangepast  https://haarlemmermeergemeente.nl/badhoevedorp/verkeer

"Tot nu toe hebben beide gemeenten alleen gekeken naar mogelijke tracé’s. Daarvoor is verkenning van het tracé gedaan om een inschatting te kunnen maken van de benodigde financiering voor de vervanging van de Sloterbrug. Dit heeft nog geen status en er zijn nog geen keuzes zijn gemaakt."

Dat verschilt van de Informatiebrief aan de gemeenteraad van 18 mei j.l. :   " Voorkeursvariant   Inmiddels hebben we met de Vervoerregio Amsterdam en gemeente Amsterdam overeenstemming bereikt over de optimale verbindingsroute, zowel op verkeerskundigals op constructief en financieel vlak. Deze variant wordt nader uitgewerkt, waarbij ook participatie met belanghebbenden een belangrijke rol speelt."

We vragen de gemeente opnieuw om toelichting. Ook willen we graag weten, welke criteria de gemeente gebruikt om te bepalen wie de omwonenden zijn en welk bedrag Haarlemmermeer nu gereserveerd heeft. 

In ieder geval : de verwachting is blijkbaar dat de brug in 2021 in gebruik zal worden genomen.

En, zou dat met of zonder die stoplichten zijn? 

 

 

 

 

Illustration
 
Deel dit: