Organisatie

Dansschool Tari

Onderneming, Vereniging / club

In de kinderdanslessen bij Dansschool Tari staat plezier centraal. Plezier hebben in bewegen. De lessen zijn gericht op lichaamsbewustzijn en expressie. Ontdekken wat je lichaam allemaal kan, hoe het allemaal kan bewegen. Daarnaast draagt het bij aan cognitieve en social-emotionele ontwikkeling.
De lessen sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen (per groep passend bij de leeftijden). In de lessen van de allerkleinsten (2,5-4 jr en 4-6jr) werken we met thema’s. Door middel van deze thema’s maken de kinderen ook vast spelenderwijs kennis met onderdelen van een dansles; warming up, stretchen, bewegingsvormen trainen, choreografie en cooling down. 
In de les van kinderen van 6-8 jr wordt er al meer met choreografieën gewerkt, maar staat ook het spelelement nog centraal. Ook werken de kinderen hier meer samen.


Dans is een mooie manier om je emoties in kwijt te kunnen. Daarnaast helpt het je lichaam flexibel, soepel en sterk te maken en houden. En wist je dat dans een hoop actieve sporten zoals voetbal en hockey bevordert? Multidisciplinair bewegen helpt je om beter te kunnen bewegen.

Deel dit: