Organisatie

Stressreductie Coach

Onderneming

Mijn naam is Jan en ik ben VESB-erkend stress- en burn-out coach. Ik ben ruim 5 jaar coach in mijn eigen praktijk en heb +25 jaar ervaring in het coachen. Met 15 jaar ervaring als manager in de zorg en daarna 12,5 jaar in het maatschappelijk werk ondersteun ik mensen die om diverse redenen vastgelopen zijn en vragen hebben als:



  • Ik heb na mijn werk geen energie meer over, wat nu?

  • Hoe kan ik mijn piekergedachten stopzetten?

  • Mijn leven is uit balans; hoe krijg ik die balans weer?

  • De stress overweldigt mij, ik kan niet meer. Hoe kan ik toch verder?

  • Ik loop vaak vast omdat ik niet weet hoe om te gaan met mijn situatie. Ik ben dan geneigd terug te zakken in oud gedrag. Hoe voorkom ik dat?


Wat kan stress- en burn-out coaching je dan opleveren?



  • Je hebt geleerd om te gaan met stress en hebt zelf weer de regie in handen.

  • Je kunt zelf verder op de door jou ingeslagen weg.

  • Je hebt daarvoor handvatten en meer helderheid over wie je bent en waarom je de dingen doet die je doet.

  • Je ervaart dat je weer energie krijgt én weet hoe je die energie behoudt.
    Voor iedereen die: meer energie wil; zijn levenskwaliteit wil verbeteren; minder wil piekeren; beter met stress wil leren omgaan; spanningsklachten wil voorkomen of verminderen; wil herstellen van overspanning of burn-out.


Mensen worden niet vanzelf of door alleen rust te nemen beter van overspannen zijn of burn-out. Ik wil je niet ontmoedigen, maar werken aan herstel is best hard werken. Het vraagt de moed om vertrouwde patronen kritisch te bekijken en open te staan voor alternatieven. Het kost tijd om nieuwe vaardigheden te verwerven en in te slijpen. Binnen zes weken leer je dagelijkse technieken waardoor je minder gaat piekeren en beter relativeren.


De Evidence based Stress- en Burn-out Coaching die ik geef zal een goede, wetenschappelijk onderbouwde bijdrage leveren aan jouw gezonde balans, herstel van vitaliteit, werkplezier en effectiviteit. 
Dit beproefde programma biedt een zeer complete, multidisciplinaire aanpak om je duurzaam energieker, meer ontspannen en veerkrachtiger te voelen. Het helpt.je spanningsklachten en burn-out te voorkomen of te herstellen.


Ik ondersteun jouw proces met een Elektronische LeerOmgeving waarmee je thuis, achter je eigen computer, veel zult leren. Dit uiteraard naast de persoonlijke gesprekken die we samen hebben.

Deel dit:
Contactpersonen van Stressreductie Coach