Organisatie

Mantelzorg & Meer

Non-profit

Mantelzorg & Meer is er voor jou.
Als je intensief zorgt voor een partner, ouder, kind, familielid, vriend of buur, ben je mantelzorger. Heb je daar vragen of zorgen over? Kom dan naar Mantelzorg & Meer! Wij bieden  jou een luisterend oor, advies of ondersteuning.


Mijn naam is Jan Middel; ik ben mantelzorgconsulent. Ik ondersteun mantelzorgers op verschillende manieren, waaronder 1 op 1 gesprekken en door het geven van diverse cursussen. Alles wat we bij Mantelzorg & Meer doen is erop gericht om de mantelzorger te faciliteren om het zorgen voor de ander zo goed mogelijk te kunnen doen.


Wij zeggen: Goed zorgen voor een ander, begint bij goed zorgen voor jezelf!
En dát is waar wij bij ondersteunen.


Iedere eerste woensdag van de maand houd ik van 10:00 - 12:30 uur een inloopspreekuur in wijkcentrum 't Rietland. Hebt u vragen bij het
mantelzorgen, kunt u zonder afspraak bij mij binnenlopen om uw vragen te stellen en/of te overleggen.


Wat is mantelzorg?
Je bent mantelzorger als je langdurig zorgt voor een naaste met een ziekte of een beperking. Bijvoorbeeld je moeder met dementie, je vader met een beroerte of een kind met autisme of een verstandelijke beperking. Je bent dat ook als je zorgt voor een partner met Parkinson of voor een vriend met psychische klachten,  of voor een buur die door een ongeluk beperkt is.


Langdurig en intensief zorgen voor een ander geeft vaak voldoening, maar soms heb je ook vragen, zorgen of twijfels. Mantelzorg & Meer helpt je dan graag. Onze medewerkers begrijpen wat het is om mantelzorger te zijn en ze staan je graag bij. Aan onze ondersteuning zijn geen kosten verbonden.


Wij werken in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en in Ouderkerk aan de Amstel.

Deel dit: