Organisatie

Stichting NoWay ride

Non-profit

De projectgroep NoWay Ride organiseert een Rally, de NoWay Ride voor diverse goede doelen. De organisatie heeft de ambitie om deze rally jaarlijks te laten terugkeren en tot een van de leukste en gezelligste tourrally's van de regio uit te laten groeien. 


De naam van het evenement is gekozen met een knipoog naar het NoWay A9 Festival dat in 2017 in Badhoevedorp werd georganiseerd ter ere van de omleiding van de oude A9 uit Badhoevedorp. Een deel van de organisatie van toen is nu bij dit evenement betrokken. Destijds was het festival op de toen nog aanwezige snelweg A9, ook dit jaar zal de start en de aankomst op dezelfde locatie zijn, namelijk op het inmiddels afgebroken trace, bij restaurant Q-Beach in Badhoevedorp. 


Met de organisatie van de rally willen wij, naast het organiseren van een leuk event, geld genereren voor verschillende goede doelen. Om dit te bereiken wordt er onder meer aansluitend op de rally een diner en een veiling georganiseerd. De opbrengst van de veiling gaat naar die goede doelen. 

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Stichting NoWay ride