Organisatie

De Goede Buur - JIJ&IK

Non-profit, Zorginstelling

De Goede Buur is onderdeel van Stichting Ons Tweede Thuis.
Wij zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet aangeboren hersenletsel. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en voor hun familie. Voor wonen, werken, re-integratie, dagbesteding, advies en hulp thuis. JIJ&IK is onze slogan. Samen werken we aan een betekenisvol leven voor mensen met een beperking.


Wij werken dicht bij de mensen die onze zorg nodig hebben en dicht bij de mensen om hen heen. We zijn deel van de samenleving en daar dragen we op verschillende manieren aan bij met onze diensten, met ondersteuning, met zorg en aandacht.
Dit doen we in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, Uithoorn en de regio Zuid- en Midden Kennemerland.


Kijkt u op www.onstweedethuis.nl voor meer informatie.


De Goede Buur Badhoevedorp: niet alleen een naam.
Onze medewerkers zetten zich graag in voor een ander. Zo doen zij dagelijks de boodschappen voor de ouderensoos van zorgcentrum De Schuilhoeve. Zij halen oud papier, glas en plastic op en houden Badhoevedorp schoon door elke dag zwerfvuil te rapen. 


Er werken momenteel ook enkele medewerkers bij zorgcentrum De Meerwende waar zij assisteren in de brasserie bij het klaarmaken van de lunch voor de bewoners. En ook in het Dorpshuis van Badhoevedorp helpen we mee met het bereiden van de warme lunch voor de senioren uit het dorp.


Wilt u weten of onze medewerkers iets voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


De Goede Buur
Arendstraat 5B
1171 DZ Badhoevedorp

Openingstijden winkel:
maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00
zaterdag 9:30 tot 16:30

Deel dit:
1 berichten van De Goede Buur - JIJ&IK